VILKÅR OG BETINGELSER

Betalingsbetingelser for online adgang til Indre Rebel Metoden© udviklet af Pia Gemmer

Ved køb af fuld adgang til de online produkter i Indre Rebel Metoden© betaler du via Paypal.

Når du køber adgang, bliver du vist til betalingssiden Paypal og efter gennemført betaling bliver du vist tilbage til www.indrerebel.dk, hvor du skal registrere dig som medlem. Umiddelbart herefter får du adgang til din unikke rejse med Indre Rebel Metoden©. Dette sker via en mail med oplysninger om login.

Du får fuld adgang til videofiler, bonusfiler, lydfiler, hypnose MP3 osv.

Pia Gemmer kan ikke tage specielle forholdsregler i forhold til specielle spamfiltre eller dysfunktionelle mailadresser, så det er dit eget ansvar at sikre, at du modtager mails vedr. Indre Rebel Metoden©.

Fortrydelsesret: Der er ingen fortrydelsesret på online produkter. Det bliver leveret til dig via e-mail, og der går typisk kun få minutter, fra du har betalt, til du har produktet via e-mailen – men i sjældne tilfælde kan der godt gå lidt længere tid. Går der mere end en dag, så tjek dit spamfilter eller skriv venligst til info@piagemmer.dk.

Du kan ikke bytte eller få pengene retur.

Rettigheder

Pia Gemmer har alle rettigheder til de leverede digitale produkter og alt materiale, trykt og digitalt, som stilles til rådighed i Indre Rebel Metoden©. Ved køb opnås brugsret til produkter og materiale. Brugsretten er personlig. Behandl derfor din investering med fortrolighed og undlad at udlevere, kopiere eller videregive til 3. part.. Produkter og materiale må kun anvendes til eget brug. Det er din personlige glæde, indsigt og investering.

Produkter og materiale må ikke anvendes til andre formål end det, hvortil de er købt, herunder må de særligt ikke anvendes kommercielt i direkte eller indirekte konkurrence med Pia Gemmers virksomhed.

Ansvar:

Køber har selv ansvaret for, at han/hun er egnet til at benytte Indre Rebel Metoden©. Er du syg, psykisk syg, har du depression eller lider af en psykisk lidelse, frarådes det at du benytter metoden på egen hånd uden personlig vejledning. Kontakt altid først din læge ved tvivl.

Ethvert erstatningsansvar, som Pia Gemmer måtte pådrage sig i relation til sine hypnose-lydfiler, online produkter og ydelser, er begrænset til direkte skade og tab. Pia Gemmer skal under ingen omstændigheder være ansvarlig for indirekte skade eller tab. Ansvarsfraskrivelsen for indirekte skade og tab gælder uanset arten af erstatningsansvar og uanset, om Pia Gemmer har handlet simpelt uagtsomt. Pia Gemmers erstatningsansvar for direkte skade og tab er begrænset til 50 % af prisen på det produkt eller den ydelse, som erstatningsansvaret vedrører. Pia Gemmer har intet ansvar for om servere, uploadede filer og internetforbindelse fungerer korrekt.

Copyright og rettighederne til Indre Rebel Metoden© tilhører Pia Gemmer, 2013 ©.

Hide me
Få min gratis videoserie - og se videoerne om få sekunder!
Subscribe to our mailing list
Show me