OM PIA GEMMER

pia_gemmer_hypnose_vejle

Den ”Rebelske” vision:

Jeg hedder Pia Gemmer, og arbejder som inkarneret rebelinde for, at mennesker, som du og jeg, kan skifte indre og ydre konflikter ud med tryghed, nydelse og frihed. For gør vi ikke det, har vi en verden fyldt med mistrivsel og andre konsekvenser, som du bedst selv kender, og det er livet for kort til.

“Jeg har ikke formlen på din lykke, men formlen på mistrivsel er at forsøge at tilfredsstille alle andres behov”

Pia Fro Gemmer

Jeg har stor erfaring med at lytte til både min egen og tusindvis af kunders indre rebeller, og på en måde som får os til at turde invitere vores indre rebel ud – og derigennem at få styrken til at kunne det, vi godt ved, vi kan.

ugle

 

Jeg brænder for at:

~ give dig genvejen til at slippe fri af gammel programmering og begrænsninger.

~ give dig mulighed for, på en let og overskuelig, at få kendskab til mine genveje, som er udviklet i mit arbejde med over 2000 klienter og 250 kursister de sidste 12 år, hvor jeg har arbejdet som hypnoterapeut, coach og holistisk intuitiv mentor. Jeg deler min viden og personlige erfaring med dig.

~ guide dig gennem Indre Rebel Metoden©, som transformerer begrænsninger, frustrationer og stress om til et liv med nydelse, frihed og styrke – på alle planer.

~ give dig et kæmpe indblik i, hvordan dit sind og dine følelser fungerer.

~ lære dig at spotte, hvordan dit sind kan finde på at spænde ben for, at du kan skabe de forandringer, du har lyst til.

 

Tør du vise, hvem du er – også når du ikke er helt “perfekt”?

 

Den ”kedelige” baggrund:

Jeg har siden 2004 været selvstændig med min virksomhed HypnoseKompagniet. Jeg har hjulpet tusindvis af klienter med hypnose og hypnoterapi, og har undervist over 250 kursister på uddannelsen til professionel avanceret hypnoterapeut samt uddannelsen til Holistisk Intuitiv Mentor. Jeg er RAB godkendt i hypnose og healing.

Jeg er uddannet: Healingsterapeut (Roots, København), NGH hypnotisør og hypnoterapeut (Jacob Strachotta), NGH instruktør (Shaun Brookhouse, London), HNLP Coach (Pete Andersen), NLP Practitioner (Pete Andersen), 5-PATH hypnoterapeut (Calvin Banyan, Californien), 5-PATH instruktør (Calvin Banyan, Californien), Spirituel mentor (Christine Eilvig).

Før tiden som selvstændig var jeg 14 år i plastbranchen, hvor jeg først blev plastmager og dernæst plasttekniker, for til sidst at være ansat som Quality Engineer og projektleder på LEGO. Jeg kender til vejen op af karrierestigen – og til det wakeup-call, som kroppen giver, når det går op for en, at ”man kan leve længe på andres anerkendelse, men livet bliver mere lykkeligt, den dag man anerkender sig selv.”

Hide me
Få min gratis videoserie - og se videoerne om få sekunder!
Subscribe to our mailing list
Show me